Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Activiteiten nieuws

Activiteiten nieuws


AANSTAANDE ZATERDAG Meesterlijke BBQDAG!

15 april 21:30  Jawel dames en heren, het lijkt een fantastisch weertje te worden aanstaande zaterdag! Reden genoeg om een lekker broodje of sparerib te komen bikken op DVV ‘09😎 Liever thuis alles oppeuzelen? Dat kan ook! Bestel en haal af via 0641451976 of info@meesterlijkebbq.nl Tot zaterdag 🥩 🍖meer »

32x gelezen

JEUGDKAMP 2021

4 juli 10:45  Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver. Het jeugdkamp van 2021. Hieronder het verslag van deze 2 fantastische dagen. Foto's van het jeugdkamp vindt u terug onder activiteiten - jeugdkamp 2021meer »

135x gelezen

Oranjefestival D.V.V.’09 groot succes!

1 juni 15:45  Stralende zon en stralende kinderen tijdens het oranjefestival bij D.V.V.’09. Voor het eerst werd het KNVB Oranjefestival georganiseerd en met een opkomst van ruim 150 kinderen tussen 4 en 12 jaar was het meteen een daverend succes.meer »

234x gelezen

D.V.V.’09 organiseert uniek Oranjefestival!

20 mei 21:30  Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar onze voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden ook de kans te geven en om onze vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert D.V.V.’09 op zaterdagochtend 29 mei een uniek Oranjefestival op ons eigen het sportpark voor iedereen van 4 tm 12 jaar voor leden en (nog) niet-leden.meer »

140x gelezen

BALLENACTIE!

7 mei 11:45  Het huidige seizoen loopt alweer tegen zijn einde. Een seizoen welke we met zijn allen snel willen vergeten. We willen dan ook alvast vooruit kijken naar volgend seizoen. Hopelijk weer een seizoen vol wedstrijden en trainingen. Het nieuwe seizoen willen we zo goed mogelijk kunnen beginnen en daarom hebben we deze actie opgezet. Alle onze jeugdleden een nieuwe trainingsbal zou natuurlijk fantastisch zijn. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen voor D.V.V.'09. We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee? Je kan een willekeurig bedrag doneren of kiezen voor een vaste beloning! Beschikbare beloningen 1/2 (halve) bal vanaf € 8,00 1 (hele) bal vanaf € 16,00 Heel team nieuwe ballen vanaf € 120,00meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!