Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuurdersnieuws

Bestuurdersnieuws

‘Door corona zijn wij slimmer geworden’

27 februari 13:15  Bron: Voetbalrotterdam.nl Op deze plaats hebben we eerder al voorzitters en bestuursleden van verschillende verenigingen aan het woord gelaten over wat de corona en de daarmee samenhangende beperkingen die de overheid heeft opgelegd voor hun voetbalvereniging betekenen. Hoe houden hun clubs financieel het hoofd boven water? Hoe was het in de eerste lockdown? Hoe staat hun vereniging ervoor tijdens deze tweede lockdown? Op wat voor wijze worden ze ondersteund en door wie? Kunnen ze de totale stillegging van het competitievoetbal en de sluiting van hun kantines nog lang volhouden? Deze vragen legden we ditmaal voor aan voorzitter Rob van Gils en penningmeester Wim Groenendijk van vierdeklasser DVV’09 uit Dirksland.meer »

126x gelezen

Jeugdtrainingen hervat vanaf woensdag 29 april

28 april 17:00  Allereerst hoop ik nog steeds dat het goed gaat met jullie familie, vrienden, partners, kinderen en met jullie zelf. Uiteindelijk is gezondheid het belangrijkste dat nu telt. Wellicht hebben jullie vragen voor ons als bestuur, stel deze dan aan mij en ik zorg voor een antwoord of ik zet hem naar de juiste mensen door, mijn email adres is voorzitter@dvv09.nl. meer »

332x gelezen

Corona virus en DVV’09

31 maart 20:00  Het Coronavirus, nu COVID-19 genoemd, verspreidt zich nu door Europa. Ook in Nederland zijn de eerste gevallen vastgesteld. Ik weet dat velen van jullie bezorgd zullen zijn over jullie eigen gezondheid en veiligheid en die van jullie familie en vrienden. Dit begrijp ik volledig. Ik wil jullie graag meegeven dat wij zijn voorbereid om de juiste maatregelen te nemen afhankelijk van de ontwikkelingen. Onze aanpak op DVV’09 is gebaseerd op de nauwe samenwerking / contact met KNVB, GGD en huisartsen. Natuurlijk ook vanuit de overheid (Ministerie van Volksgezondheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid) worden wij, net als jullie ook van informatie voorzien. meer »

142x gelezen

Corona virus en DVV’09:

10 maart 19:45  Het Coronavirus, nu COVID-19 genoemd, verspreidt zich nu door Europa. Ook in Nederland zijn de eerste gevallen vastgesteld. Ik weet dat velen van jullie bezorgd zullen zijn over jullie eigen gezondheid en veiligheid en die van jullie familie en vrienden. Dit begrijp ik volledig. Ik wil jullie graag meegeven dat wij zijn voorbereid om de juiste maatregelen te nemen afhankelijk van de ontwikkelingen. Onze aanpak op DVV’09 is gebaseerd op de nauwe samenwerking / contact met KNVB, GGD en huisartsen. Natuurlijk ook vanuit de overheid (Ministerie van Volksgezondheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid) worden wij, net als jullie ook van informatie voorzien. meer »

170x gelezen

TRAINER(S) GEZOCHT!

25 januari 20:45  Voor de jongens en meiden van onze JO15-2 zijn we op zoek naar 1 of meerdere trainers (trainingsavond di/do).meer »

354x gelezen

Bram Kievit hoofd jeugdopleidingen D.V.V.’09

11 augustus 20:30  Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Bram Kievit Hoofd Jeugdopleidingen bij DVV’09.meer »

420x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!