D.V.V.’09 organiseert uniek Oranjefestival! - D.V.V. '09

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

D.V.V.’09 organiseert uniek Oranjefestival!

D.V.V.’09 organiseert uniek Oranjefestival!

20 mei 2021 21:30


Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar onze voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden ook de kans te geven en om onze vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert D.V.V.’09 op zaterdagochtend 29 mei een uniek Oranjefestival op ons eigen het sportpark voor iedereen van 4 tm 12 jaar voor leden en (nog) niet-leden.

Oranjefestival
 
D.V.V.’09 werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen.
 
De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen zijn ook ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!
 
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk.
 
Stuur gewoon even mailtje naar jeugdzaken@dvv09.nl met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer en met wie je eventueel samen wil.
 
Aanmelden kan t/m 26 mei!
 
Mocht je meer informatie of vragen hebben dan kan je deze ook mailen naar jeugdzaken@dvv09.nl 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!