Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Clubnieuws


Nieuwe webshop D.V.V.'09

30 januari 14:30  De afgelopen weken hebben we met diverse leveranciers van sportkleding gesproken en hebben we diverse aanbiedingen met elkaar vergeleken. Inmiddels hebben we het besluit genomen om onze sportkleding te blijven afnemen bij Masita. meer »

127x gelezen

Daan van den Broek onderscheiden door de KNVB

25 januari 20:15  Na eerder een Koninklijke onderscheiding te hebben mogen ontvangen is Daan van den Broek ook door de KNVB onderscheiden. Uit handen van de heer Goverde, ambassadeur van de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond) heeft van den Broek ook de titel 'Lid van Verdienste' in ontvangst mogen nemen. "Tientallen jaren zet Daan van den Broek zich al in voor schoolvoetballend Goeree-Overflakkee en heeft hij diverse officiële functies binnen DVV’09 (Dirkslandse Voetbal Vereniging) gehad.

258x gelezen

ENTREE DVV ‘09 IN NIEUW JASJE

8 januari 16:15  En wat voor één... Voor degene die het nog niet gezien hebben; onze entree van de kantine is wat opgeleukt, het logo blaast in je gezicht bij binnenkomst!meer »

319x gelezen

Algemene ledenvergadering (28 november 20:30 uur).

31 oktober 8:30  De jaarlijkse, verplichte Algemene Ledenvergadering staat gepland op donderdag 28 november om 20:30 uur. meer »

229x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!