Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalnieuws

VoetbalnieuwsDVV '09 VROUWENVOETBAL ZOEKT NIEUWE VOETBALLERS!

15 april 21:30  Heb jij zin om een balletje mee te komen trappen op onze mooie club? Schroom je niet en kom eens vrijblijvend meetrainen op maandag- en woensdagavond van 19:45 tot 21:00! meer »

20x gelezen

Kampioenschap JO12-1

10 oktober 12:45  Vandaag de “definitieve beslissing”voor het kampioenschap met 1 punt hebben we genoeg om kampioen te worden maar dat zullen we uit bij SHO moeten behalen terwijl we al vroeg moesten vertrekken (7:20uur) hopen we dat iedereen wakker is om fit aan de wedstrijd te kunnen beginnen. Oh oh eerste hindernis komen we gelijk tegen bij het om kleden namelijk één speler had 2 linkse schoenen bij zich 🙈, geprobeerd om daar op de vereniging schoenen te pakken te krijgen maar helaas geen schoenen en op het natte gras zijn gympen niet handig. meer »

70x gelezen

JOHN BOHAM & NIELS DE JONG NIEUW TRAINERSKOPPEL JO-19

28 mei 13:15  JOHN BOHAM & NIELS DE JONG NIEUW TRAINERSKOPPEL JO-19 VAN DVV ‘09 Voor komend seizoen is de selectie van de JO-19 verzorgd met een nieuw trainerskoppel. Trainer John Boham gaat volgend seizoen samen met assistent-trainer Niels de Jong, oud 1e elftal speler van DVV ’09, de training en coaching oppakken van de JO-19. Niels is geen vreemde voor de club en heeft gekozen voor de trainerscarrière. Als assistent van John heeft hij zo een mooie stageplek te pakken waarmee hij een gooi gaat doen naar een UEFA C Certificaat.meer »

432x gelezen

RENE HANENBERG NIEUWE TRAINER DVV ’09 2

27 mei 14:30  Met trots presenteren wij uw de nieuwe trainer voor ons tweede selectie-elftal voor volgend seizoen. Een oude bekende en grote vriend van de Dirkslandse club keert weer terug bij DVV ’09; René Hanenberg.meer »

286x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!