Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalnieuws

Voetbalnieuws

JOHN BOHAM & NIELS DE JONG NIEUW TRAINERSKOPPEL JO-19

28 mei 13:15  JOHN BOHAM & NIELS DE JONG NIEUW TRAINERSKOPPEL JO-19 VAN DVV ‘09 Voor komend seizoen is de selectie van de JO-19 verzorgd met een nieuw trainerskoppel. Trainer John Boham gaat volgend seizoen samen met assistent-trainer Niels de Jong, oud 1e elftal speler van DVV ’09, de training en coaching oppakken van de JO-19. Niels is geen vreemde voor de club en heeft gekozen voor de trainerscarrière. Als assistent van John heeft hij zo een mooie stageplek te pakken waarmee hij een gooi gaat doen naar een UEFA C Certificaat.meer »

135x gelezen

RENE HANENBERG NIEUWE TRAINER DVV ’09 2

27 mei 14:30  Met trots presenteren wij uw de nieuwe trainer voor ons tweede selectie-elftal voor volgend seizoen. Een oude bekende en grote vriend van de Dirkslandse club keert weer terug bij DVV ’09; René Hanenberg.meer »

125x gelezen

DVV ‘09 1 - SNS 1

25 september 19:00  AFGELAST: DVV ‘09 1 - SNS 1 ZATERDAG 26 SEPTEMBER 2020 Helaas is de wedstrijd van ons aller vlaggenschip morgen afgelast. In overleg met de KNVB wegens vermoeden van Corona kan de wedstrijd niet plaatsvinden. De wedstrijd is verschoven naar dinsdag 6 oktober. De overige wedstrijden gaan tot dusver wel gewoon door! Like onze pagina om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op onze club! Met vriendelijke voetbalgroet, DVV ‘09

240x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!