Shirtsponsoring - D.V.V. '09

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Shirtsponsoring

Shirtsponsoring

Shirtsponsoring

Als vereniging zijn wij altijd op zoek naar sponsoren die de spelers en onze club een warm hard toedragen. Onderstaand vindt u een lijst van mogelijkheden ten aanzien van shirtsponsoring die wij bij D.V.V.’09 hebben. Indien u wel graag sponsor wilt worden maar toch iets anders in gedacht heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via sponsoring@DVV09.nl.

Naast attentiewaarde van shirtsponsoring voor u als bedrijf, is het voor onze teams natuurlijk ook een extra motivatie en stimulatie. Er verzorgd bij lopen geeft alvast een eerste voorsprong op de tegenstander. Vooral bij de jeugdteams. De shirts worden gedragen tijdens de wedstrijden die de teams spelen.  

Heeft u interesse om met uw onderneming een D.V.V.'09 – team te sponsoren? 

Onderstaand de prijzen voor shirtsponsoring voor het seizoen 2020 – 2021 (per categorie) (alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW !!) :

Categorie Eenmalige kosten:
JO7 €    300,-
JO8, JO9 en JO10 €    450,-
JO 11 €    500,- 
JO 12 €    500,-
JO13, JO15, JO17 en JO19 €    850,-
Senioren (uitgezonderd selectieelftallen heren) €   1000,-

Doormiddel van u sponsoring wordt het door u gesponsorde team voorzien van een teamtas, teamshirts, keepersshirt, voetbalbroeken en kousen. De kosten voor shirtsponsoring zijn eenmalig. Wij streven ernaar dat de door u gesponsorde shirts door de categorie 4 jaar met trots gedragen zal worden.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!