Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsornieuws

Sponsornieuws


Sponsornieuws: nieuwe bordsponsoren

11 februari 19:45  Onlangs hebben we weer een tweetal nieuwe reclameborden langs ons hoofdveld mogen plaatsen. We willen onze nieuwe bordsponsoren IC-Automatisering en MOH services namens heel DVV’09 bedanken voor het steunen van onze mooie vereniging. Wilt u uw bedrijf ook onder de aandacht brengen en onze vereniging hiermee steunen neem dan contact met ons op via sponsoring@dvv09.nl.meer »

235x gelezen

Nieuwe truien Dames 1

20 november 19:30  Afgelopen week heeft de Dames 1 nieuwe truien ontvangen van Sponsor YourSurprise. Op de voorkant van de truien staan de voornamen van de dames en op de achterkant de achternamen. De dames kijken ernaar uit om te gaan trainen in hun warme truien. meer »

209x gelezen

Nieuwe tenues JO13-1

1 oktober 15:45  Groenendijk & Partner Financieel Advies, Jasper Hof Photography en SA Sport nieuwe shirtsponsors JO13-1. meer »

196x gelezen

Heba installatietechniek trotse shirtsponsors D.V.V.’09 JO11-2M

27 september 20:00  Veel sponsornieuws zo aan het begin van het seizoen. Het aankomend seizoen wordt het shirts van onze JO11-2M gesierd door het logo van HEBA installatietechniek. Het logo zal zowel op de borst als op de rug te zien zijn.meer »

186x gelezen

Van de Ree installatietechniek trotse shirtsponsor D.V.V.’09 JO8-1.

25 september 16:45  Dankzij de sponsoring van Van de Ree installatietechniek lopen onze jongens van de JO8-1 er dit seizoen piekfijn bij. Namens de vereniging maar vooral namens Mats, Sepp, Bram, Roel, Rik, Jelle, Syl, Jan en Damian BEDANKT!

187x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!