Springfestijn op D.V.V.’09 groot succes! - D.V.V. '09

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Springfestijn op D.V.V.’09 groot succes!

Springfestijn op D.V.V.’09 groot succes!

23 maart 2021 20:45


Nadat enkele vrijwilligers van zwemclub de Gooye en van D.V.V.’09 op vrijdag het terrein springklaar hadden ingericht waren het de jongere leden van D.V.V.’09 en de jeugdleden van zwemvereniging de Gooye die de opblaasbare obstacle run baan uit mochten testen. Al snel was duidelijk dat het een groot succes was want op ieder gezicht was een enorme glimlach te zien.

Op zaterdagochtend waren er tijdsblokken ingesteld zodat alle jeugd van Dirksland de ruimte kreeg om lekker te kunnen springen. Door de massaal toegelopen jeugd werd er weer gesprongen op een zestal verschillende enorme springkussens. We begonnen ’s morgens met een groep van bijna 100 peuters en kleuters en via de diverse groepen oplopend in leeftijd eindigden we ’s middags met een groep van zo’n 200. 

De vrijwilligers hadden deze dag prima onder controle en met behulp van de vele assistenten werd het een heel gezellige en actieve dag met voor elke deelnemer ook nog snoep, chips en drinken.

Dit alles hebben we mogelijk kunnen maken doordat we als verenigingen in Dirksland de krachten hebben kunnen bundelen en diverse bedrijven en organisaties de jeugd van Dirksland een warm hart toedragen.

Dus bij deze willen we namens D.V.V.09, zwemclub de Gooye, gymvereniging Olympia, Sparta GO, Grenzeloos Bewegen en de hervormde kerk dirksland iedereen bedanken voor hun bijdrage!

Bounce & More
WebNL
Stichting Jannetje Gorissen
tbp electronics bv
Autoglasservice Flakkee B.V.
JKE Heftrucks
Camino Sfeerverwarming
Nout Classic Cars B.V.
Autobedrijf Flakkee B.V.
IC automatisering
Gemeente Goeree-Overflakkee

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!