Oranjefestival D.V.V.’09 groot succes! - D.V.V. '09

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Oranjefestival D.V.V.’09 groot succes!

Oranjefestival D.V.V.’09 groot succes!

1 juni 2021 15:45


Stralende zon en stralende kinderen tijdens het oranjefestival bij D.V.V.’09. Voor het eerst werd het KNVB Oranjefestival georganiseerd en met een opkomst van ruim 150 kinderen tussen 4 en 12 jaar was het meteen een daverend succes.

Verdeeld in kleine groepjes begonnen de kinderen met hun begeleiders op drie verschillende velden aan de verschillende spelvormen die door een groep enthousiaste vrijwilligers waren klaargezet. De kinderen moesten onder andere pasen als Jacky, dribbelen als Georginio,  duiken als Maarten op de opblaashindernisbaan, spelen als Frenkie doormiddel van verschillende baloefeningen, schieten als Memphis waarbij er gemeten werd hoe hard je kon schieten en scoren als Viviane.

Roulerend van het ene naar het andere voetbalspel met tussendoor limonade, een snoepje en koekje beleefden zij enorm veel plezier en konden zij goed kennis maken met de voetbalsport.

Na afloop werd iedereen getrakteerd op een lekker broodje knakworst en wat te drinken. Uiteindelijk gingen alle kinderen met een oorkonde en een grote glimlach van oor tot oor naar huis.

Een zeer geslaagde dag, die mede mogelijk werd gemaakt door Kitbedrijf van der Welle, waar we met een glimlach aan terug kunnen denken.

Heeft uw kind deze leuke activiteit gemist maar zou  hij/zij toch een keertje willen proberen of voetballen bij D.V.V.’09 echt zo leuk is zoals iedereen zegt dan is gratis een keertje meetrainen altijd mogelijk. Mail naar jeugdzaken@dvv09.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!