Clubnieuws

Deze voetbalwedstrijden helpen je door de werkweek heen

Vandaag om 16:36  Het weekend zit er alweer op en dus zijn de meeste voetballiefhebbers weer hard aan het werk. Voor de iedere werknemer is de maandag een zware dag, daarom zorgt ELF Voetbal voor wat licht en zetten wij de mooiste voetbalwedstrijden van deze werkweek op een rij.  meer »

Samenvatting AZ - Panathinaikos (3-0)

Vandaag om 14:45  AZ heef zaterdag het oefenduel met Panathinaikos gemakkelijk weten te winnen. Waar Feyenoord onderuit ging tegen een Griekse topclub, wisten de Alkmaarders gemakkelijk te winnen. De ploeg van Pascal Jansen lijkt klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Bekijk de samenvatting van AZ - Panathinaikos hieronder. meer »

Deze ELF aankopen maken de Eredivisie nog interessanter

Vandaag om 7:00  De transfermarkt is al weer een tijdje open en dus hebben de clubs uit de Eredivisie zich al flink versterkt. ELF Voetbal zocht uit welke nieuwelingen onze competitie komend seizoen een stuk leuker maken om te volgen. Van spelers met een groot potentieel, tot bekende routiniers die terugkeren in ons land. meer »

Samenvatting Feyenoord - PAOK (1-2)

Gisteren om 18:39  Feyenoord kende zondagmiddag geen prettige generale repetitie voor de return tegen FC Drita. Nadat Wouter Burger in de openingsfase wel deed wat tegen de Kosovaren negentig minuten lang niet lukte, namelijk scoren, bleek PAOK Saloniki toch te sterk voor de Rotterdammers. De ploeg van Arne Slot maakte nog te veel fouten. Bekijk hier de samenvatting. meer »

Even voorstellen: Feyenoord-target Andraz Sporar

Gisteren om 14:17  Na het vertrek van Nicolai Jörgensen lijkt Feyenoord op zoek naar een nieuwe versterking in de spits. Feyenoord zou interesse hebben in Sporting Portugal-aanvaller Andraz Sporar. De spits is overbodig en mag vertrekken bij Sporting Portugal. Feyenoord heeft daarentegen nog een aanvaller nodig. meer »

Dit zijn de Ajax-talenten die meespeelden in M�nchen

Gisteren om 11:19  Zaterdag doorstond Ajax een belangrijke test op het komende seizoen. De ploeg van Erik ten Hag oefende in Duitsland tegen Bayern München. De oefenmeester liet een aantal talenten invallen waarvan we komend seizoen mogelijk meer gaan horen. Een voorstelrondje. meer »