Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JOHN BOHAM & NIELS DE JONG NIEUW TRAINERSKOPPEL JO-19

JOHN BOHAM & NIELS DE JONG NIEUW TRAINERSKOPPEL JO-19

28 mei 2021 13:15


JOHN BOHAM & NIELS DE JONG NIEUW TRAINERSKOPPEL JO-19 VAN DVV ‘09

Voor komend seizoen is de selectie van de JO-19 verzorgd met een nieuw trainerskoppel. Trainer John Boham gaat volgend seizoen samen met assistent-trainer Niels de Jong, oud 1e elftal speler van DVV ’09, de training en coaching oppakken van de JO-19.

Niels is geen vreemde voor de club en heeft gekozen voor de trainerscarrière. Als assistent van John heeft hij zo een mooie stageplek te pakken waarmee hij een gooi gaat doen naar een UEFA C Certificaat.

John is wel nieuw binnen onze club en stelt zich dan ook even aan ons voor;

“Hallo allemaal,

Mijn naam is John Boham en langs deze weg wil ik mij aan jullie voorstellen. Voor het seizoen 2021-2022 zal ik samen met Niels de Jong de training en coaching van O19-1 oppakken.

Ik heb mijn jeugd doorgebracht in de Krimpenerwaard, dicht bij Rotterdam. Door het voetbal ben ik in Hellevoetsluis beland waar ik nog steeds woon met mijn vrouw Paulien. Ik heb 3 kinderen die al het huis uit zijn.

In het verleden heb ik voor CKC, DCV, Hellevoetsluis en Nieuwenhoorn gespeeld. Na het voetballen ben ik bij Hellevoetsluis begonnen als trainer van de F1 (en vader van een van de spelers). De jeugd trainen en coachen is de rode draad in mijn trainersloopbaan. De kennis van en ervaring in het trainen en coachen van de jeugd heb ik de afgelopen 20 jaar in verschillende rollen en bij diverse verenigingen opgebouwd. Ik heb selectieteams uit alle leeftijdscategorieën onder mijn hoede gehad. Pupillen (Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn en Brielle) en Junioren (Nieuwenhoorn, WFB, JSGO). Afgelopen seizoen heb ik bij WFB de senioren selectie onder mijn hoede gehad. Elke categorie heeft zijn bekoringen maar het liefst werk ik met de oudere jeugd. Ik ben in het bezit van het diploma TC3 en werk in het dagelijks leven als sales executive bij een ICT adviesbureau.

Waarom nu DVV ‘09 onder de 19?

In mijn gesprekken met o.a. Lex Stoop kwam naar voren dat DVV ‘09 aan het groeien is. Niet alleen in het aantal leden\spelers, maar ook in niveau. De weg die met HJO Bram Kievit is ingeslagen laat zien dat DVV ‘09 vertrouwen heeft in haar jeugd en er waarde aan hecht dat het eigen jeugdspelers kan opleiden naar het 1e elftal. Dit is een kolfje naar mijn hand en daarom wil ik graag hierbij een helpende hand bieden.

Tot slot hoop ik dat de huidige pandemie snel voorbij zal gaan en dat we weer snel een normale competitie kunnen spelen!”

John & Niels, heel veel succes en plezier gewenst komend seizoen met onze talenten!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!