DVV'09 MO19-1 ONGESLAGEN KAMPIOEN

19 december 2019 9:45

Slikkerveer MO19 - DVV'09 MO19 (0-2)

Zaterdag 14 december moest de MO19 de kampioenswedstrijd spelen uit bij Slikkerveer. Gedurende de eerste helft waren onze dames de bovenliggende partij en gingen ze uiteindelijk rusten met een 0-2 voorsprong. In de tweede helft creëerde beide teams veel kansen maar beloonde ze zichzelf niet met een doelpunt. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter is de MO19 van DVV'09 ongeslagen kampioen geworden met een geweldig doelsaldo van maar liefst 60 doelpunten voor en maar 8 doelpunten tegen. Dit betekent dat ze na de winterstop in de 1ste klasse gaan spelen.
Wij bedanken Groenendijk & Partner Financieel Advies en het Pannenkoekenhuis Ouddorp "de Platte Hap " voor het sponseren van de kampioensshirts