Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdkamp 2022

Jeugdkamp 2022

Beste voetbalvrienden en -vriendinnen,

Ook dit seizoen gaan we het seizoen weer afsluiten met een spetterend jeugdkamp. Het kamp staat gepland in het weekend van:

 
vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni

 

Het jeugdkamp wordt georganiseerd voor alle jongens en meisjes van de JO5 t/m de JO13. Voor de jeugdleden van de JO5, JO6, JO7 en JO8 zal het kamp alleen zaterdag overdag zijn . Vanaf JO9 t/m JO13 is er de mogelijkheid om twee nachtjes in een tent op het kamp te overnachten. Wanneer je hieraan wil deelnemen, dan kun je vanaf nu inschrijven via het inschrijfformulier op de site van D.V.V.’09. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 19 mei!

De kosten voor deelname bedragen:
JO5 tm JO9            € 10,-
JO9 tm JO13          € 15,-

Wanneer je blijft slapen is het de bedoeling dat je zelf voor een slaapplaats in een tent zorgt. Dit kan in je eigen tent zijn of bij een vriendje of vriendinnetje in de tent. Je moet uiteraard ook zelf voor slaapbenodigdheden zorgen. Voor een goede nachtrust adviseren wij  maximaal 2 kinderen per tent. Let op: gemengde tenten zijn niet toegestaan! De tent kan op donderdagavond 16 juni al worden opgezet tussen 18.00 en 20:00 uur. Het is niet de bedoeling dat ouders op het kamp komen of blijven slapen. Kinderen worden bij de poort aan de Hondsgalgweg/Beukenlaan afgezet. Indien deelnemers liever thuis overnachten dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Dit jaar organiseren wij ook weer een informatieavond. Deze staat gepland op 16 mei om 18:45 tot 19:30. Mochten er vooraf al vragen zijn dan kunnen die via de mail gesteld worden aan jeugdkamp@dvv.nl of aan Patrick de Jong (06-15506789) en/of Mareille van der Spoel (06-10157488).

Let er op dat de inschrijving alleen geldig is met een volledig ingevuld inschrijfformulier en overgemaakt inschrijfgeld.

Wij hopen op jullie komst op 17, 18 en 19 juni, zodat we er een spetterende seizoenafsluiting van kunnen maken!


Klik hier voor het inschrijfformulier JO5 tm JO8
Klik hier voor het inschrijfformulier JO9 tm JO13
Klik hier voor het inschrijfformulier begeleiders

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het jeugdkamp team

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!