DVV’09 KEERT ZONDER RESULTAAT TERUG UIT BRUINISSE - D.V.V. '09

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DVV’09 KEERT ZONDER RESULTAAT TERUG UIT BRUINISSE

DVV’09 KEERT ZONDER RESULTAAT TERUG UIT BRUINISSE

Bruse Boys 1

3 - 1

D.V.V.'09 1

Competitie

3e klasse B

Datum

29 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

F.H.J. Westerink

Accommodatie

Sportpark Volharding
Nijverheidsweg 25 -27
4311RT
BRUINISSE
tel. 0111-482089

Zaterdag 29 oktober 2022

 

v.v. Bruse Boys 1 – DVV’09 1   3-1 (1-0)      

               

Doelpunten:

2-1       Bart-Jelle van Dam

 

 

Opstelling: Jordy Hanenberg, David de Berg(Johan de Waal), Joost van den Boogert, Delano van der Velde, Joeri Boshoven, Ries van den Boogert, Jurre Toes, Bart-Jelle van Dam, Jurgen van Bergen, Joost van der Veer(Rolf van Putten), Ramon de Man(Julian de Geus)

 

Foto van de wedstrijd met dank aan Marjo Smit, via onderstaande link:

https://myalbum.com/album/7nf3MSPEjVNFSZ/

 

Na een serie van drie overwinningen op rij stond vandaag voor DVV’09 de lastige uitwedstrijd met Bruse Boys op het programma. De ploeg uit Bruinisse heeft jarenlang op 1e/2e klasse niveau geacteerd, maar hebben het laatste jaar een stapje terug moeten doen. De mannen van John Kleijn beseften dan ook dat vandaag alle zeilen bijgezet moeten worden om een goed resultaat te boeken in het Zeeuwse.

 

Onder schitterende voetbalomstandigheden, werd er rond de klok van 14.30 onder leiding van scheidsrechter Westerink afgetrapt voor het begin van deze wedstrijd. De thuisploeg gaat furieus van start en laat zien best aardig te kunnen voetballen. DVV laat zich afbluffen en mag van geluk spreken dat het na een kwartier voetballen niet tegen een ruime achterstand aankijkt. De schade blijft beperkt tot één tegentreffer, maar met een vroege 1-0 op het scorebord moeten de Dirkslanders in de achtervolging. Het strijdplan wordt aangepast en Bruse Boys wordt op eigen zestienmetergebied vastgezet. Hier wist de thuisploeg geen raad mee en werden de voetballende kwaliteiten geneutraliseerd. In het laatste half uur was DVV een stuk sterker in de duels en drong het sterk aan. Vd Veer kreeg de allergrootste kans, toen hij na doorkoppen volledig vrij kon uithalen, maar helaas de bal mistte. Van Bergen zorgde aan de rechterkant een aantal keren voor flink wat dreiging en een voorzet van de opstomende Boshoven op het hoofd van R. vd Boogert werd door de doelman maar ternauwernood gekeerd. Bruse Boys kon hier geen kansen meer tegenover stellen, maar haalde wel met een 1-0 voorsprong de rust.

 

Al vroeg in de tweede helft rond de 55e minuut viel na een miscommunicatie al de 2-0 en dit was toch wel een kantelpunt in de wedstrijd. Waar in de eerste helft nog veel via de flanken de aanval werd gezocht, werd er nu snel de lange bal gekozen en hadden de fysiek sterke centrale verdedigers van Bruse Boys het aardig onder controle. Toch lieten de mannen van John Kleijn zich niet uit het veld slaan en bleven als ploeg hard werken, om zich terug te knokken in de wedstrijd. De Dirkslanders hadden op zeker een strafschop moeten krijgen nadat vd Veer van achter werd neergelegd, maar de scheidsrechter vond het te weinig. DVV blijft aandringen en nadat eerst R. vd Boogert een corner van de Geus in kansrijke positie net over kopt is het niet veel later van Dam die voor de aansluitingstreffer tekent. Van buiten het strafschopgebied, schiet hij via de binnenkant van de paal fraai binnen. Iedereen voelt aan dat minimaal een punt nog haalbaar moet zijn deze middag. Dit gevoel wordt vijf minuten later helaas keihard weggenomen, als de grensrechter tot tweemaal toe wordt genegeerd en Bruse Boys in buitenspelpositie op 3-1 komt. DVV probeert het nog wel in het laatste kwartier, maar een resultaat zit er helaas niet meer in.

 

 

Zo loopt DVV’09 tegen de tweede nederlaag van het seizoen aan. Een punt had er zeker ingezeten en ondanks dat het geen beste wedstrijd was, hebben de Dirkslanders wel laten zien dat het een ploeg is waar serieus rekening mee moeten worden gehouden. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen het nog ongeslagen v.v. Prinsenland. De aftrap in Dirksland is om 14.30. We hopen op veel publiek. Tot volgende week!!

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!