DVV’09 1 – v.v. Abbenbroek 1   6-0 (4-0)

4-0 Ramon de Man
5-0 Ramon de Man
6-0 Joost van der Veer

Opstelling: Jordy Hanenberg, Matthijs Krijger(David de Berg), Mitchell Tdlohreg(Julian de Geus), Delano van der Velde, Joeri Boshoven, Ries van den Boogert(Johan de Waal), Yannick Lugthart, Bart Jelle van Dam(Levi Bestman), Jurgen van Bergen(Wessel van der Gijze), Joost van der Veer, Ramon de Man

Foto van de wedstrijd met dank aan Marjo Smit, via onderstaande link: (Rest van de foto’s volgt later)

Het nagenieten bij DVV’09 is nog in volle gang en dat zal ook zeker nog even voort blijven duren. Herinneringen voor het leven. De vereniging leeft van jong tot oud en daar was vanmiddag een prachtig voorbeeld van. De jongste jeugd speelden voorwedstrijden op het eerste veld en verrasten vervolgens de mannen van het eerste elftal met overweldigende erehaag. Schitterend om te zien hoe op deze manier de verbinding wordt gelegd tussen de jeugd en selectie. Ook het bloemetje van Abbenbroek was een mooi gebaar. De mannen van Voorne-Putten konden weinig weerstand bieden tegen de kersverse kampioen. De wedstrijd was al voor de rust beslist met een 4-0 tussenstand. En in de tweede helft werd de score met nog twee doelpunten verder uitgebreid.

DVV’09 begon heel voortvarend aan de laatste wedstrijd van het seizoen. Met een hoog tempo werd Abbenbroek terug gedrongen op eigen helft en veel kansen afgedwongen. Van Bergen opende deze middag na een mooie aanval op kenmerkende wijze de score en vanaf dat moment was er voor de bezoekers geen houden meer aan. In de 17e minuut wordt van Dam knap vrijgespeeld door de Man en blijft oog in oog met de doelman ijzig kalm. Met een droge schuiver zet hij de 2-0 op het scorebord. De doelpunten volgen zich snel op. Ook Lugthart pikt deze middag weer een goal mee door in het gaatje tussen linies te duiken. Ook bij deze goal was er voor de keeper geen houden aan. De mooiste treffer van de middag kwam op naam van de Man. Na een vrije trap komt de afvallende bal buiten het strafschop gebied voor zijn voeten. Met een keiharde streep in de verre hoek zorgt hij voor een dik verdiende 4-0 ruststand. De score had al veel hoger kunnen zijn. Doelpunten van vd Veer en vd Boogert worden op onterechte wijze niet geteld en de nodige kansen werden nog gemist.

Na de rust wordt er flink gewisseld door trainer John Kleijn en wordt iedereen minuten gegund in dit laatste duel. In de 65e minuut is het de Man die met wederom een mooi doelpunt voor de 5-0 zorgt. Met een schot die misschien wel als voorzet bedoelt was, verrast hij de doelman compleet. Uiteindelijk kon hij niet anders dan toekijken, want de bal viel buiten zijn bereik in de kruising. DVV speelt de wedstrijd keurig uit en de verdediging houdt vandaag weer de nul. Topscoorder vd Veer zorgt met een verwoestende uithaal voor de laatste Dirkslandse treffer van dit seizoen.

Zo komt er een einde aan een prachtig, onvergetelijk en historisch seizoen. De herinnering blijft en er zal voor altijd met warme gevoelens terug gedacht worden aan dit kampioensjaar. De mannen van John Kleijn gaan de komende weken genieten van de welverdiende rust. Eind juli zal er weer gestart gaan worden aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Alle supporters bedankt voor de steun en we hopen iedereen in het nieuwe seizoen weer in alle gezondheid terug te zien. Want volgend jaar wordt er door DVV’09 afgetrapt in de 3e klasse!!!!!!!!!