Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HERKINGEN – DVV’09 VOORTIJDIG GESTAAKT

HERKINGEN – DVV’09 VOORTIJDIG GESTAAKT

Herkingen '55 1

1 - 0

D.V.V.'09 1

Competitie

4e klasse I

Datum

23 november 2019 14:30

Accommodatie

Sportpark DVV '09
Hondsgalgweg 1B
3247 XW
Dirksland
tel. 0187-602029

Zaterdag 23 november 2019

 

Herkingen’55 1 – DVV’09 1  …-… (1-0)         

               

 

Opstelling: Jordy Hanenberg, Matthijs Krijger, Nick Jongejan, Johan de Waal(David de Berg), Joeri Boshoven, Ries van den Boogert, Glenn Melissant, Marko Karsbergen, Wesley Meuldijk, Jurgen van Bergen, Joris Brooshooft

 

Foto’s van de wedstrijd, met dank aan huisfotografe Marjo Smit, via onderstaande link:

https://myalbum.com/album/rmardeXDxX6q

 

De derby tussen Herkingen en DVV’09 heeft het einde niet gehaald. Scheidsrechter Kaptein moest vanwege een blessure het strijdtoneel voortijdig verlaten. Dit gebeurde rond de 75e minuut en zal er inclusief blessuretijd nog zeker twintig minuten gespeeld moeten worden.

Herkingen wist al in de 1e minuut van de wedstrijd op voorsprong te komen. Een fout achterin werd genadeloos afgestraft en koelbloedig afgerond door de voorwaartsen van de bezoekers. DVV maakte in de eerste helft totaal geen aanspraak op een overwinning. Het ontbeerde aan beleving, wat onvoorstelbaar is in zo’n derby. Voetballend kwam men er ook niet aan te pas, mede door de vroege en onnodige treffer.

Na rust tapte DVV uit een ander vaatje en ging het op jacht naar de gelijkmaker. Een doelpunt hing in de lucht, maar het laatste zetje ontbrak. Door de blessure van de scheidsrechter moest de klopjacht helaas voortijdig gestaakt worden.

De slotfase zal op een later moment ingehaald worden. Dit zal een kwestie van alles of niets worden. Trainer John Kleijn heeft in ieder geval een aantal weken de tijd om een waar slotoffensief te bekokstoven. Intussen worden de pijlers eerst gericht op het treffen met NTVV op zaterdag 7 december. DVV’09 zal dan alles uit de kast moeten halen om deze verrassend goed presterende ploeg te kunnen verschalken. Tot over twee weken!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!