Nieuwe webshop D.V.V.'09 - D.V.V. '09

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe webshop D.V.V.'09

Nieuwe webshop D.V.V.'09

30 januari 2021 14:30


De afgelopen weken hebben we met diverse leveranciers van sportkleding gesproken en hebben we diverse aanbiedingen met elkaar vergeleken. Inmiddels hebben we het besluit genomen om onze sportkleding te blijven afnemen bij Masita.

Bestellen
Op onze website www.dvv09.nl/webshop vindt u vanaf nu de nieuwe webshop van D.V.V.’09. De webshop is onderverdeeld in verschillende categorieën om het zoeken naar de juiste sportkelding te vereenvoudigen. Bestellingen kunnen worden geplaatst in de webshop en kunnen worden afgerekend via IDEAL. 
 
Pasmaten
In de bestuurskamer van D.V.V.’09 komt een kast met diverse pasmaten. Hier kan op zaterdagochtend (als we weer open zijn) gepast worden. Op de website is ook een maattabel beschikbaar.
 
Bedrukking
Als er bedrukking op de sportkleding/sporttas gewenst is moet deze los aan de bestelling worden toegevoegd. Onder het kopje bedrukking worden de mogelijkheden doormiddel van een afbeelding weergegeven. Wil je van de standaard bedrukking afwijken dan kan je een verzoek mailen op het mailadres (kleding@dvv09.nl). Indien er een D.V.V.'09 logo is weergegeven in de webshop dan is deze reeds in de aangegeven prijs opgenomen. Deze hoeft dan niet nogmaals apart aan de bestelling te worden toegevoegd.
 
Levering
Per mail laten we weten als je jouw bestelling kan afhalen in de bestuurskamer van D.V.V.’09. We proberen een levertijd van maximaal 2 week aan te houden. In corona tijd zullen we bestellingen thuis bij u komen afgeven.
 
Prijzen
Door het maken van goede prijsafspraken kunnen we nog steeds veel artikelen met een leuke korting aan al onze leden aanbieden. 
 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!